Kaj imata skupnega Martin Luther King Jr. in naše podjetje Finizziv d.o.o.?

finizziv

Plemeniti mož, ki ga vsi zelo dobro poznamo, je nekoč dejal: “Človeka ne moremo v polnosti oceniti takrat, ko se nahaja v momentih udobja in sigurnosti, ampak šele takrat, ko se ta spopade z nepredvidljivostmi in IZZIVI.”

Kako prav je imel…

Še posebej v današnjem poslovnem svetu je vsakodnevnih izzivov ogromno! Majhna, a trdoživa, uglašena in energična ekipa našega podjetja (zgoraj na sliki vas lepo pozdravljamo, od leve proti desni – če odvzamemo Martina – smo: Robi, Matej in David) pa je prepričana, da je spopadanje z njimi veliko lahkotneje in manj stresno, če veš, h komu se lahko obrneš na pomoč in če se zavedaš, da pri tem, kar počneš, nikoli nisi sam.

Naše stranke vedo, da računovodske storitve niso le »nepotrebno in nujno zlo«, saj ves čas skrbimo, da le-te igrajo po pravilih igre in da se pri finančnem delu poslovanja ne učijo na lastnih napakah!

Je pač tako, da je poleg izvajanja glavne poslovne dejavnosti namreč težko spremljati še hitro spreminjajočo se finančno in davčno zakonodajo, ki pa jo je na drugi strani seveda nujno upoštevati.

koda za popust finizzivČe bi v letu 2017 radi izpolnili kar največ poslovnih ciljev, ki ste si jih zadali, se   r a z b r e m e n i t e   in nam zaupajte delo z vašimi številkami, sami pa se v celoti posvetite opravljanju misije, ki jo kar najbolje obvladate ter premagajte zadani IZZIV!

Črtna koda na levi strani vam omogoča 20% popust (ponudba velja do 31.1.2017) pri naših storitvah za prve tri mesece sodelovanje. Izkoristite jo! Za več informacij pa nas kontaktirajte po telefonu 041 364 832  ali e-mailu info@finizziv.si, lahko pa tudi potrkate na naša vrata (nasproti trgovine Počivavšek), da si vesele praznike zaželimo v živo! Čaj in piškoti so že na mizi! 😉

Uspešno 2017!

Matej, Robi in David

finizziv - čaj in piškoti